Välkommen till Utö Gästhamn - plats för 300 båtar!

Kickstart 2020

Snart startar bokningen för Kickstart 2020! Tag med en kompis eller ge bort en anmälan som present. Boka här

Kickstart – 16/17 maj 2020 (mer info kommer)

Välkommen till en fullspäckad träningshelg på Utö – ön i det yttersta havsbandet. 
Bo på en av skärgårdens vackraste hotell med en historia som sträcker sig tillbaka till 1700-talet. En helg kryddad med pepp och inspiration, träning i vår unika miljö samt god mat från Utö Värdshus.

“Den bästa träningen – så funkar det”
I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa Sandström om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv, och med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar hon om med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden. Fenomen som träning för prestation problematiseras i relation med träning för ökad hälsa, ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig.

Pdf. Klicka  för att ladda ner den.

Lovisa Sandström är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad föreläsare. Hon driver även onlinecoachningen Lofsangruppen med 30 medarbetare och släppte i juni den nya Netflix-liknande träningsappen Mized, “en PT på fickan”.

Lovisa brinner för att hjälpa människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat.

Tid kvar till Kickstart 2019

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Jessica Holm & Marie Hammarsjö bedriver sedan 6 år tillbaka en gruppträningsverksamhet för olika tränings-event tillsammans, under namnet Holm & Hammar.
De finns bland annat med på träningsresor, event och företags-evenemang både i Sverige och utomlands. Till vardags så hittar man dem på olika gym i norra Stockholm. Holm & Hammar är med oss för 5:e året i rad på Kickstart Utö, och är mycket uppskattade instruktörer som sprider massor av glädje och energi.
De välkomnar er till somamove, zumba och core-ass.

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinformation

Boka bord på Utö Värdshus