Välkommen till Utö Gästhamn - plats för 300 båtar!

Hamnmagasinet

Ett sortiment från främst nordiska välkända varumärken blandas med vår egen Utö Collection

Hamnmagasinet 08-501 575 55

Hamnmagasinet Utö

Välkommen till Hamnmagasinet 2021
I den gamla saltboden intill Gruvbryggan Utö ligger butiken Hamnmagasinet. Här blandar vi stilsäkert sommarmode till både dam och herr med inredningsdetaljer till sommarhemmet. Det är också här du hittar Utö Collection, Utös egen mode- och inredningskollektion.

Hos oss hittar du utvalda varumärken som Sail Racing, Lexington, Boomerang, Line of Oslo, Mos Mosh, Beck Söndergaard, Mateus, Skultuna, Skruf med flera.
Följ oss på vår instagram – @hamnmagasinet

Sail Racing
Svenskt företag som genom året växt otroligt mycket och som kompletterar vårt sortiment med sportigt, bra och funktionellt mode. De är också proffs på funktionsjackor, perfekta till båtgästen i och utanför hamnen. 2016 är de officiell huvudsponsor av världens största segeltävling America’s Cup.
Peak Performance
Svenska Peak Performance har funnits med under väldigt många år och fungerar som en stabil grundsten i sortimentet, både på herr och damsidan. Det är också det varumärke som har störst omsättning på modesidan.
Lexington Company
Svenskt varumärke som sedan några år tillbaka utvecklat sitt livsstilskoncept med stor modekollektion. Klassiskt snyggt, lagom modernt, lätt marint, fräscht och såklart en välkänd logga. Hos oss finns ett stort urval både på herr och damsidan, samt ett varierat sortiment av living.
Boomerang
Svenska Boomerang har tidigare funnits med i butiken och gjorde comeback för 3 år sedan. Företaget har jobbat mycket de senaste åren för att ändra sin approach och sitt koncept för bli mer samtida och modemässiga. Dam & Herr.
Line of Oslo
Ett norskt, väldigt skandinaviskt inspirerat varmärke med mycket finstickat och väldigt sköna kvalitéer. Oversizat och ledigt som passar oss väl. Dam.
Ilse Jacobsen
Sedan många år tillbaka finns danska Ilse Jacobsen representerat hos oss, framförallt i form av tuffa gummistövlar och regnkappor. Men sedan några år tillbaka även en del härliga sommarskor samt delar av deras modekollektion. Dam.

Utö Collection
Vår egen otroligt populära kollektion men vår egen logga där vi i år hittar, förutom collegetröjor, även T-shirts, strandväskor, tunna bomullsmössor mm. Tillverkningen och designen sköts av företaget Sport Design Sweden, som är proffs på just detta. De arbetar med ett flertal svenska sommarorter och stora skidorter både i Sverige, Usa och Alperna samt även inomhusbacken i Dubai.

Nicholas Vahe
Danskt varumärke med mycket fransk inspiration. Skönt ätbart för picknicken, grillkvällen eller som snacks till dagens After-Sail.
Saponi
Importör av det franska kända varumärket Durance. Doftljus, tvålar, sköljmedel, fintvättmedel och mycket mer. Klassiskt.
Hinza
Väskan ”Allt-i-Allo” tillverkas i Sverige och är perfekt till sommarens alla tillfällen. På badstranden och picknicken, eller varför inte fylld med is som öl- & vinkylare.
Gaastra
Både herr & damsidan! Väletablerat varumärke sprunget ur vindsurfing- och seglingsporten. Speciellt igenkänt för 80-talets coolaste vindsurfingsegel. Hos oss blir det dock varken segel eller vindsurfing utan några väl utvalda delar ur deras casual-kollektion.
Rice
Nygammalt hos oss. I år slår vi ett slag för picknick och plockar in Rice både praktiska och snygga melamin i form av muggar, tallrikar och skålar. Perfekt även till båten.
Mos Mosh
Relativt ungt, danskt varumärke. Från början var det i princip bara jeans och denim som byggde Mos Mosh som varumärke, och det är just deras byxor med fantastisk passform som gjort de kända. Kollektionen har under året växt på sig och innehåller nu betydligt mycket mer.
Beck Söndergaard
Danskt, ganska nytt företag med inriktning främst på sjalar i fantastiska kvalitéer, mönster och färger. Även en del väskor i skinn och i år också en och annan prickig ponny.
Sägen
Ganska liten svensk smycketillverkare. Fina silverdelar matchas ihop med återvunnet porslin av kända svenska formgivare, ex. Stig Lindberg.
Uashmama
Tillverkar påsar, säckar mm. i behandlat, tvättbart papper. Väldigt många användningsområden, här är det bara kreativiteten som styr.
See Concept
Solglasögon och läsglasögon direkt från Paris coolaste leverantör.

Hagform
Importerar fantastiska ponchos i 100 % cashmere. Sommarens och resten av årets absolut skönaste plagg, som alla borde ha minst en av i sin garderob.

Shepherd
Fårskinns-speciallist från Småland. Tofflor till hela familjen och vackra naturskinn från Gotland, Island och Norge.
Lion & Cranes
Ett nystartat, svenskt varumärke med rötter på västkusten. Sjömärken, sydvästar, ankare och den klassiska fiskegubben pryder textiler, emaljmuggar, affischer mm.
Karlskrona lampfabrik
Anrik lamptillverkare som lanserat en kollektion mer samtida oljelampor som passar oss perfekt.
Lilla Bruket
Ekologiska och närproducerade produkter som tillverkas förhand i Varberg. Naturliga dofter och inga konstigheter! Ceder, Vildros, Citrongräs mm.
Skultuna
Proffs på mässing, känt främst för sina klassiska ljusstakar men jobbar nu mera även med mer moderna linjer. I detta finns väldigt fina skinnarmband med silver- eller mässingsspännen. Passar både till dam och herr. Tidlöst! I år även Claesson, Koivisto, Rune´s klassiska ljuslykta Kin, som även fungerar som en klockren nubbekopp ute till havs.
Mateus
Svenskt varumärke som etablerades under mitten av 90-talet och som funnits i huset sedan dess. Handmålad keramik i 14 färger, tillverkat i Portugal.
Ceannis
Svenskt företag mest känt för sina klassiska axelrems väskor i storblommigt mönster. Även väldigt duktiga på snygga skinn- och canvasväskor och necessärer.

Tidtabell för båten till Utö

Så här hittar du till Utö

Adress och kontaktinformation

Boka bord på Utö Värdshus